luni, 20 martie 2017

Certificare ISO management mediu - 4001

Certificatele ISO sunt adevarate necesitati in ziua de azi pentru companiile care isi doresc sa obtina performante in domeniul lor de operare. Astfel, multe firme sunt preocupate de manangement mediu ISO 14001, intrucat pe aceasta cale se aduc cateva imbunatatiri semnificative, de la identificarea si controlarea tuturor activitatilor daunatoare mediului inconjurator, bineinteles la gasirea unor solutii in acest sens si la implementarea unor idei mult mai prietenoase cu mediul.
Diferite avantaje
Astfel, o companie serioasa va fi interesata de activitatea ei si de imbunatatirea sa, astfel ca obtinerea unui certificat ISO 14001 poate fi cea mai buna alegere, intrucat procesul este unul destul de lung, insa la final va rasplati bine, aducand o multime de avantaje importante. Tinand cont de faptul ca standardul presupune monitorizarea activitatii si impactul asupra mediului, dupa obtinerea certificatului se va putea constata ca au scazut semnificativ costurile pentru gestionarea deseurilor, se fac economii importante de energie, este nevoie de costuri mai reduse pentru distributii, imaginea companiei se imbunatateste atat in fata clientilor, cat si a competitorilor sau a potentialilor parteneri de afaceri.
Usi deschise
De asemenea, se lasa o usa deschisa pentru a putea imbunatati oricand activitatea, insa companiile care isi doresc sa se extinda catre piata europeana, au ocazia de a participa la licitatii. De regula, la aceste evenimente sunt impuse diferite criterii pentru participanti, astfel incat sa fie selectat un numar mai restrans, dar mai profesionist pentru a desfasura o anumita activitate, iar standardul care face referire la management mediu ISO 14001 este adesea solicitat, intrucat problema mediului inconjurator, in ziua de azi, este una sensibila.
In plus, pentru a obtine acest certificat nu este nevoie de batai de cap, deoarece se poate apela la specialistii de la ISO Standard, care se pot adapta la nevoile fiecarui client, astfel incat sa se gaseasca cele mai bune solutii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu